The Basic Principles Of بیماری فصل زونا
The Basic Principles Of بیماری فصل زونا
Blog Article
زونا بیماری است که با جوشهای پوستی دردناک و تاولهایی همراه است و در یک طرف بدن، به طور معمول صورت یا نیم تنه بالایی بدن اثر میگذارد. به این بیماری ممکن است تبخال زوستر یا زوستر نیز گفته شود.
کریپلین با استفاده از این ریشه لغوی این بیماری، نامی جهت تشخیص افکار توهمی به وجود آورد. بنا به تعریف او هرگونه افکار توهمی، بدون احساسات خودآزارانه، در این دسته میگنجند.
درد، سوزش، کرختی و خارش شروع به تاثیر بر بخش ویژهای از پوست میکنند.
در صورت تماس با افراد مستعد، باید بثورات پوشانده شود تا خطر انتقال آن کاهش یابد.
سلام بنده بعد از تزریق واکسن سینو فارم درگیر زونا شدم و امروز یازدهمین روز است که درگیر شدم و درد عجیبی در ناحیه پشت ، زیر بغل و سینه ام دارم و دو روز است که تاولها ظاهر شده اند لطفا راهنمایی بفرمائید . متشکر
اگرچه راه پیشگیری برای اختلال شخصیت پارانوئید وجود ندارد، با این حال، درمان می تواند به فرد مبتلا به این اختلال اجازه دهد تا راه های مؤثرتری برای مقابله با افکار و موقعیت های تحریک کننده بیاموزد.
It transpires to quite a bit of men and women eventually. Even if you are aware of that the concerns aren’t based Actually, they may be troubling should they transpire much too frequently.
انواع قطره و اشک مصنوعی و تفاوت آنها عروق کرونر قلب بی اختیاری ادرار چیست و چگونه درمان میشود؟ دوره خاموشی لوپوس و مهمترین علائم آن قرص متورال یا متوپرولول چیست؟ موارد استفاده، هشدارها، عوارض مشاوره با پزشکان رسا
از آنجایی که افراد مبتلا به این اختلال اغلب به دیگران بی اعتماد هستند، درمانشان برای روانشناس و روانپزشک چالش برانگیز و بسیار مشکل است، زیرا اعتماد و ایجاد ارتباط از مؤلفه های مهم در روان درمانی هستند.
علائم ممکن است بسته به این که در کجای بدن ظاهر شوند، در ذلت خود متفاوت باشند. بعضی از مردم دچار درد هستند اما جوش ندارند برخی دیگر ممکن است همراه با درد جوش داشته باشند که با نشانههای دیگری مثل تب، لرز و یا سردرد بیماری زونا تا چند روز واگیر دارد همراه است. برخی از رایجترین علائم زونا عبارتند از:
درمان زونا به منظور کاهش اثرات ویروس و همچنین مدیریت درد در نظر گرفته شده است. داروهای مختلفی وجود دارند که قابل استفاده هستند و پزشک در مورد بهترین گزینههای درمانی برای وضعیت خاص فرد صحبت خواهد کرد.
این مقاله نیازمند منابع پزشکی بیشتری برای اثباتپذیری است و یا بیش از اندازه بر مبنای منابع اولیه نگاشته شدهاست.
ممکن است پزشک معالج، داروهای ضد ویروسی را برای بیمار تجویز کند تا از تکثیر ویروس جلوگیری نماید. به کارگیری درمان ضد ویروس میتواند به موارد زیر کمک کند:
هنگامی که متخصص سلامت روان، مانند یک روانشناس یا روانپزشک، حدس می زند فرد به پارانویا مبتلا است، اغلب سؤالات کلی میپرسد که حالت دفاعی در فرد ایجاد نکند یا جوّ گفتگو را سنگین نکند. معمولا سؤالاتی می پرسد که روشن کننده موارد زیر است: